Velkej Chytrák - Magazín - Fórum - Komunita

Největší fórum pro vývojáře tvořící v Game Makeru v Česku i na Slovensku!

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Pravidla pro sekci Týmy a spolupráce

Pravidla jsou k dispozici v tomto tématu!

Jako každá sekce, i Týmy by měla mít svá pravidla. Pamatujte, že pravidla tu nejsou od toho, aby vás otravovala, ale od toho, aby udržovala pořádek a zjednodušila vám a zájemcům o práci hledání a ušetřila čas.

Sekce Týmy má nová pravidla, ve kterých se dozvíte, jak pojmenovávat témata, kdy založit tým a kdy se naopak k týmu připojit a nakonec si objasníte, jak se představit. Pravidla jsou psána jak pro týmy, tak i pro jednotlivce, kteří tým hledají. K dispozici jsou 3 paragrafy, z toho dva ve dvou variantách.

Přečíst si pravidla je vaší povinností, tak tak učiňte co nejdříve - nejlépe hned.

[ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hladam PHP koderou

OdeslatNapsal: Čtv 11. Bře 2010 17:10:45 

hojte,hladam nejakych koderou co by mi pomohli spravit nejaku internetovu hru, najprv sme mali v plane spravit normalnu hru cez instalacku ale kazdy sa na to vikaslal ostal som iba j a nas grafik + este dvaja kodery kodery,

Takze chcel by som spravit nejaku internetovu hru, malo by tam ist o to ze by boly nejake psotavy ktore by ste si mohli vybrat hned pri registracii,a potom by ste s nimi mohli hrat bolo by to nieco ako bightfight ale samzorejme menej zlozitejsie,tak kto by sa na toto citil a chdel by nam pomoct nech nas kontaktuje
mame hotovy uz aj web LINK WEBU JE http://www.icaria.ic.cz/ a mozte sa k webu aj vijadrit

moje icq je: 559-400-001
alebo mail: icaria.ic.cz@azet.sk

Předmět příspěvku: Re: Hladam PHP koderou

OdeslatNapsal: Čtv 11. Bře 2010 17:53:06 

Ahoj, vykašlali se na to možná díky tomu, že neměli žádnou inspiraci? Může to být peněžní částka ale také nemusí. Inspirací je dost, další důvod je špatné vedení a organizace(což bude ten hlavní důvod jejich odchodu). Jinak "bitefight" není pro vypracování složitá hra, shlédnul jsem zdrojové kódy a pokud máš nějaký ten web za sebou, neměl by být problém jí zvládnout sám(pochopitelně to potrvá nějaký ten měsíc). Věci které zrovna nebudeš umět, si najdeš(google). Jinak pokud si opravdu myslíš, že na to nemáš tak jsem ochotný pomoct.

[ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]